Sunday, 22 May 2011

guest book fahnoon yusoff dan yusrizal


Salam


entri ni untuk menonjolkkan guest book yang telah siap yang dibikin oleh saya dalam masa beberapa jam sahaja..pada jumaat ,20hb mei 2011.start @ 11.00pm end @ 3.00am..main jek banyak time tu ok..btwn membaca pantun2 kelaka..antara pantun yg menggelikan hati sy..
                   
               Ayu si dara berbaju merah,
               Bersamping sedondon  sang kumbang,
               Makan sudah bertemu  pun sudah,
               Terima kasih dari kami kerna sudi datang...


               Nak kata dah kawin.
               Memang belum  lah lagi,
               Bila tanya bila nak kawin,
               Jawapannya tak tahu lagi...


hahaa..penat duk setting2 mender tu walau mata dah macam nak tersembul keluar..at last siap jugak la buku tu hah...


...cover depan guest book...

ahaha...rase macam design lain dlo..at last keluar produk lain..as long as my customer like it..okeh what?...dun u like it anum..ehehe...


isi kandungan dalam guest book..mana sign anum?

dulu i mmg design byk sgt..ide dtg sekejap je tyme tuh..mmg la xdek keje kn kt opis..dpn pc duduk klik2 mende tuh jer..seb bek x kantoi ngan boss..kalau lah bukak bisnes ni best jugak..btwn sy pun dh dpt tempahan dr cik siti...ehehe..thanks..


                                         

No comments:

Post a Comment