Sunday, 22 May 2011

makanan tak best pun..jangan pergi sini korang...

salam

entri makanan tak sedap..kami berkesempatan singgah makan kat SACC mall..restoran tu namanya.nihah


palma de cafe..depan tu makcik jual nasi kerabu harga rm8.90
           
nama cafe tuh macam tuh la bunyik..nampak tempat jek cam bes..indah kaba dari rupa kah kawan2..ni seme sbb tgk jalan2 cari  makan la tadi tuh kan...rasa nk makan nasi kukus sbb td tgk Qi dalam jalan-jalan cari makan..dia singgah makan kat nasi kukus utara kat sungai buloh..restoran tepi jalan jah..nampak sedap..harga murah..nasi ayam pun hada..ade jugak nasi ayam hainan kat sini..harga x tau la berapa..


a malaysian bistro la sangat kan..
kami berdua oder es lemon tea..sprite n nasi ayam kukus..mula2 nk ayam percik..sbb tgk jaguh kampung tadi masak ayam percik..bes giler...tapi tadak...dah oder je lah..
es lemon tea xsedap ngan sprite rasa lain beno
apa ke pelik warna es lemon tea tuh ngan sprite ..rase macam..aih xkan beli yg murah kot..tp kalu buat sendirik pun..aish...rase lah sendrik...
jeng jeng ni lah rupa nasi kukus ayam goreng berempah
ayam dia kecik dan x panas..byk plak komen..harga rm 9.90..ambek ko..es lemon tea standard r harge rm 3.80..hambekk..terpakse la habeskan kalu x t membazir la pulak kan..aish..dah rezki kami hr ni..alhamdulilah...oh ye nak letak gamba kedai kat sini jugak...
rasa kampung
rasa kampung x kalau macam ni?buleh la..kan..muke kelaparan...
lama nasik ning
lama ke eh tunggu nasi tu..xkot..hehehe btwn ade jugak kek...


pilih la mana satu kek yang anda nak..tapi rasenya..hahahaha..mcm bese jek kot...xlama kami makan..sbb kenyang sgt ..walau x sedap pun...hai..terimakasih la yek palma de cafe..aishhh

muke kenyang gile
dah kenyang jom la balik...muke kenyang gila dah tu..terima kasih de palma cafe sbb buat kami kenyang..lepas ni cnfrm x dtg lagi dah...hahahaha....tapi AWAS..nasi kerabu dia macam bes jek..sila lah cuba yek kawan2...

1 comment:

  1. siyes ker x sedap... aishhhh... mmbr dah book esk kitorg nak buke nak cnie.. aishhhh.... =_=""

    ReplyDelete